tetezz Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 W tym temacie moglibyśmy się pochwalić czym jeszcze zajmujemy się w życiu oprócz treningów Street Workout'u. Piszcie wasze hooby, zajawki itd. Ja oprócz treningów SW gram także na instrumentach klawiszowych, keyboard i akordeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Oprócz SW interesuje się Aesthetic BodyBuildingiem , pochodny temat w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja raczej grałem w piłkę do póki nie nadciągnąłem mięśnia ... Teraz aktualnie to czasami na rybki się wyskoczy... hmm no i gram czasami badmintona bawie się amatorsko Virtual dj no i hm gram w Wormsy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja oprócz SW, trenuje jeszcze sztuki walki, gram w noge, ręczną, siatke, lubie ogladać walki MMA i uwielbiam czytać książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Prócz Street Workout-u, moje zainteresowania to między innymi: Gra na gitarze (dopiero się uczę, ale już coś potrafię :P),/// wiedza z zakresu dietetyki i autonomii człowieka,/// sztuki walki (różne, nie uprawiam, ale uczę się trochę samemu, by wiedzieć co i jak),/// grafika komputerowa,/// PARKOUR,/// Skateboarding (wracam po długiej przerwie) i ///wiedza z zakresu Kulturystyki ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja teraz mam ostrą zajawkę na tenisa stołowego. Z chłopakami zawsze po treningu lecimy popykać trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja już mam tylko czas na pracę i hodowle dzieci:-) ale jak maluchy podrosna to wracam na aikido i do... pieczenia ciast;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja trenuje karate, lubię pograć w piłkę (właśnie nie dawno przyjechałem z meczyku), w pingla i trochę w siatkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Siłownia, kurs instruktora fitnessu, odżywianie, ogólnie organizm człowieka. I mam hopla na punkcie rowerów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja trenuję piłkę ręczną i gram na fortepianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ja niestety większość czasu spędzam w pracy. zajmuje się tapicerstwem samochodowym, motocyklowym, nawet łodziami. obszywaniem kierownic, i różnego rodzaju zabudowy, przeróbki wnętrz. poza tym udało mi się zagospodarował trochę czasu na treningi. Trenuje poza SW Tabatę. i mogę się pochwalić, że już jestem hardkorowcem :D ale jeśli chodzi o SW to jeszcze amatorszczyzna dodatkowo moją pasją było rysowanie, moje prace można obejrzeć na stronie którą podałem na moim profilu. pozdro wszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 setki kilometrów na rowerku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Poza Sw chodzę do pracy (wakacyjnej), od pa¼dziernika będę studentem ( nie udało się na awf kraków ), gram amatorsko w piłkę nożną, uwielbiam motory, taniec i imprezy :D niekoniecznie alkoholowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Moje pasje poza SW, które również rozwijam: -break-dance -popping -rolki (mam 2 pary rolek, każde do innego typu jazdy) -gitara -keyboard -śpiew -rysowanie -pisanie rymowanych tekstów -psychologia (zwłaszcza techniki NLP) -szyfry Nie jestem jakaś dobra w tym wszystkim co rozwijam po za SW. W niektórych z tych rzeczy jestem wielkim amatorem :D Robię to wszystko tak dla siebie bo lubię i nie umiem bez tego żyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 ZIPOLA, człowiek o wielu pasjach xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Może i jest wiele pasji ale nie w każdej jestem dobra jak już pisałam np. na keyboardzie dopiero ,,raczkuje'', w break-dance zaliczam często gleby itp. :D Ale mimo, że uwielbiam wszystkie swoje zainteresowania to jednak SW jest obecnie najpotężniejszą pasją, którą rozwijam i której poświęcam najwięcej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Poza SW zajmuje się: - szkolę się w grafice komputerowej - szkolę się w montowaniu video itp - tuning samochodowy i takie różne modyfikacje w mojej Lenie;p - jazda na rowerze - pływanie - snowboard - piłka nożna, ręczna - seriale - informatyka i telefony i pewnie jeszcze wiele innych by było rzeczy ale to te najważniejsze:D pozdro:D a SW trenuje też po to żeby iść do jednostek specjalnych kiedyś nabrać siły itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Cóż, też napiszę coś w takim razie.. : -Montowanie filmików w Sony Vegas -Szukanie ruskich koksów w ciemnej części YT -Kiedyś deskorolka [ 5lat jezdzilem ponad ] -Narzekanie na nudę -Moderowanie forum -Rower -Seriale -Siłownia -Audiobooki [głównie postapo] -Biologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Szukanie ruskich koksów w ciemnej części YT you made my day:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 No i się okazuje, że coraz więcej osób ma wiele pasji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zipola a zajmiesz sie może tym żeby dowiedzieć się jak idą postępy w sprawie koszulek silesia?:D zazwyczaj jesteś na bieżąco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Ogarniamy na razie firmę, która drukuje logo na koszulkach :D Z kilku firm wybierze się najlepszą i jeszcze potrwa to kilka dni zanim się ustali szczegóły gdzie koszulki pójdą do druku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 dziekuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 21 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Moje Hobby , a raczej pasja , to motoryzacja , do niedawna je¼dziłem w Off-roadzie , (startowałem kilka razy w mistrzostwach Polski zachodniej) , teraz uderzyłem w Stunt , lecz na treningi czasu mało :@ Poza tym lubię od czasu do czasu kupić samochód i skatować go na polnych drogach , taki już jestem , poszukuję adrealiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi