Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Może niedługo będzie takie coś ze SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 FarGoo co ty za głupoty gadasz, egzamin się zdaję po levelu 3 lub jeszcze na inny sposób ale dużo do tłumaczenia Tiger obecnie tylko we Wrocławiu można zrobić ten kurs i jest dość rzadko więc najlepiej śledzić stronkę lfa.pl Trip w naszym kraju kurs jest po polsku, tylko materiały są po angielsku, a trener kalisteniki jest wystarczająco fajny bo też uczysz tam wagi, flagi itp krok po kroku więc raczej nie wymyślą już trenera SW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 ale ja mówię o 1 levelu gdzie nawet tu powinien być egzamin bo za kasę każdy może mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Tylko, że level 1 to tak jakby pierwszy etap w drodze do trenera i po nim jeszcze nikt nie jest trenerem No może znam jeden wyjątek, że ktoś uczy innych po levelu 1 ale po za tym każdy czeka na level 2 oraz 3 żeby zdać potem egzamin zostając po nim trenerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 no chyba że tak a level 2 i 3 też są jedno dniowe ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 19 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nie znam jeszcze szczegółów ponieważ dopiero czekam na szczegóły levelu 2 ale możliwe, że również to jeden dzień. Chyba, że się idzie na inny typ tego kursu, droższego (Master) trwający kilka weekendów podobno i wtedy też jest egzamin. Wiem, że nie jest to tania inwestycja ale czego się nie robi dla realizacji swojego celu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Trzeba spełniać marzenia W końcu czymże są pieniądze w porównaniu do satysfakcji z osiągnięcia celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 To sporo pieniędzy w to wlozysz :) Ale za to jaki tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Pieniądze szczęścia nie dają Nie ma co się do nich zbytnio przywiązywać, już nie raz się o tym przekonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Nie no zgadzam się, tym bardziej że pieniądze raz są a raz ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 To ja czekam na jakiś wpis dotyczący treningu @ZIPOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 16 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Cały czas staram się rozwijać w sporcie :) Regularne treningi, praca na siłowni, zdobywanie nowej wiedzy, zwiększanie siły w Street Workout. Ostatnio poszerzyłam wiedzę w kolejnej dziedzinie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 No no ładnie się rozwijasz :) Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Trzeba coś napisać, żeby zwrócić na siebie uwagę bo już chyba zostałam zapomniana Pozdrowienia dla wszystkich, którzy to przeczytają P.S. Nadal trenuje 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Siemanko, starsi Użytkownicy na pewno pamiętają Opowiadaj jak kariera Ci idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Witaj ponownie Fajnie że postanowilas ruszyć z dziennikiem jestem ciekaw jak ćwiczysz. Oczywiście że pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Ja też z tych co pamiętają Kursy jeszcze jakieś sobie robiłaś? Albo inaczej pochwal się jakie masz kursy na swoim koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 W te wakacje byłam za granicą na obozie sportowym na Ibizie i jednocześnie był to kurs na instruktora Street Workout, Organizator pewnie jest wszystkim dobrze znany To już mój trzeci papierek instruktora tego sportu. Każdy był zdobywany w innych miejscach. Uważam, że cały czas trzeba się rozwijać a na różnych kursach można zdobyć nową wiedzę Treningi na drążkach pod palemką obok plaży to coś cudownego ✌️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Pozazdrościć Duża jest rozbieżność w kursach które robiłaś pod kątem technicznym i wiedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Różnica w kursach jest odczuwalna. Na jednym z nich były ćwiczenia do figur (jak krok po kroku dojść do różnych figur) na drugim kwestia trochę jakby logistyczna np. jak zrobić z ludźmi trening kiedy przyjdzie 7 osób i ma się tylko poręcze do pompek itp, jakie są bazowe ćwiczenia dla osób początkujących i zaawansowanych, jak zrobić trening obwodowy z ćwiczeniami S.W. a na trzecim nacisk na prawidłowe techniczne wykonanie bazowych ćwiczeń (pompki, podciąganie itp.) Każdy z tych kursów to tak jakby puzzle, które w połączeniu razem dają świetną bazę wiedzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 2 minuty temu, ZIPOLA napisał: Każdy z tych kursów to tak jakby puzzle, które w połączeniu razem dają świetną bazę wiedzy Świetnie to podsumowałaś No to myślę że te 3 kursy dały ci kompletną wiedzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Myślę, że jeszcze nie. Cały czas wiedza jest aktualizowana i wchodzą jakieś nowości. Np. Jeszcze kilka lat temu chcąc nabyć jakieś umiejętności cisnęło się dużo powtórzeń, przez co robiły się przykurcza i tak zaczynały się kontuzje. Dzisiaj wiadomo, że np. trening bez ,,przesadyzmu'' plus poprawa ruchomości i mobilności (nie mylić z tradycyjnym rozciąganiem) sprawia, że jakaś figura w S.W. szybciej wyjdzie ponieważ ,,odblokowuje'' się mięśnie zamiast przykurczać. Np. Muscle up - po poprawie mobilności i ruchomości szybciej się to zrobi niż jak się katuje w nieskończoność ćwiczeniami ponieważ ,,odblokowuje'' się mięśnie potrzebne do wykonania tego ruchu. A na przykurczach często ten ruch nie chce ,,wejść nad drążek'' albo trzeba się męczyć, żeby to wyszło. Także cały czas trzeba być otwartym na nową wiedzę, zawsze można się dowiedzieć czegoś nowego. Staram się tą wiedzę łapać jak jest okazja a i tak się potem okazuje, że jeszcze nie wiem wszystkiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Jak Ty już jesteś skarbnicą wiedzy to ja nie wiem co będzie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Bardzo dobrze więcej szkoleń, większa konkurencja, większa wiedzy i wyznaczone standardy przekazywania wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi