Siwa Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Jeszcze nie dziękuję xD Ale nie wiedziałam, że tak łątwo znale?ć robotę haha i myślałam, że rozmowę kwalifikacyjną zawaliłam, bo nie byłam przygotowana i była to moja pierwsza w życiu. No i nie koloryzowałam, nie dodawałam sobie zalet i o wadach wszystkich też opowiedziałam :D akurat trafiłam w rekrutację i trochę osób też było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Gratulacje Siwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Siwa Nie jestem gołosłowna i wrzucę zdjęcie moich faili xD Było ciemno to i wygląda to do dupy. Nie umiem clutcha, było ciut lepiej, ale zanim mi zrobiono zdjęcie już opadłam xD Myślę, że po prostu za bardzo się trzymałam górną ręką, przez co nie mogłam się opuścić do tyłu :Dhttp://zapodaj.net/images/b01f47eee72d6.jpg Za to ciut lepiej mi "straddle human flag" wyszedł: http://zapodaj.net/images/3d5a1f9a3908e.jpg Do obydwu rzeczy podchodziłam I raz :D Linki się nie odpalają....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 dorotejka Linki się nie odpalają....... Ale PrntScr i owszem;) fajna focia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Od jutra zmiana w treningach Na korzyść streeta. Siłownię mam czynną od 16-17, a ja mam popołudniówki teraz. Ech, zachciało się pracować Jutro pracuję od 12 do 21, ale busa mam o 11.15 a powrotny o 22.15 i w domu będę o 23. Dwie godziny zmarnowane ;/ i 12h poza domem ;/ Trudno. Rano będę ćwiczyła techniki. Na razie ćwiczenia chyba pauzuję i będę szlifować techniki. Nieraz sobie coś z hantlami tylko zrobię. No i planuję zakup obciąże? na nogi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Też myślałem o obciążnikach na nogi, 1kg/noga by jak dla mnie starczyło spokojnie.Co do technik proponuję ćwiczyć tuck planche lub coś pod niego jeżeli nie potrafisz + l sit lub progresje pod niego jezeli nie potrafisz.2 dobre postawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 L-sit na luzie ;D Tucka muszę szlifować bo się utrzymam góra 2 sekundy więc jest wielka lipa xD PS Stres mnie zżera przed pierwszym dniem w pierwszej pracy No drugiej, tamta była na 3 miechy w Holandii przy kwiatach na taśmie, ale to był obóz pracy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 nie ma co sie praca stresowac bo ja znielubisz:)bierz na luzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zjedz banany przed pracą i będzie lepiej. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Heh dam sobie radę, w ko?cu byłam już "sprzedawcą". Sprzedawałam na koncertach wege jedzenie, picie i bilety pijanym pankom, z tą różnicą, że tutaj będę miała trze?wych i wymagających klientów ;-) Kto ma dać radę jak nie ja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 No właśnie. ;D No to trzymam kciuki. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 I jak tam poszło? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Póki co jest super :D Super dziewczyny, 0 stresu, 0 pośpiechu, zmęczyć się można jedynie nudą (nie wiem jak w weekend), no i bolą mnie stopy, ale to od butów :P Idę teraz spać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Trzeba ci teraz tableta / smartfona do przeglądania forum w wolnych chwilach xD Kolorowych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 a ty sie stresowalas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Są plusy i minusy. Minus jest taki, że pracuję na zlecenie i w tym miesiącu wyjdzie mi niecałe 1200 xD minus bilety. I tak będę ciupała pół roku na prawko i autko (mam nadzieję na wsparcie rodziców). No i mam same popołudniówki, a więc nici z siłowni.;/ Plus to fajna atmosfera i większa motywacja do street workout ;D i nie będę podjadała ;-) Bo mam tylko 1 przerwę :P Muszę pomyśleć nad planem teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Grunt to widzieć pozytywy. Najważniejsze ze atmosfera fajna, bo nie ma nic gorszego jak pracować z osobami których się nie lubi i nie ma o czym z nimi pogadać. Powodzenia. A gdzie dokładnie pracujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witajcie, dawno tu nic konkretnego nie pisałam. Ja tak mam, że jak zaczynam nową pracę to muszę się przyzwyczaić do innego trybu życia potem jest ok.0 Strasznie bolą mnie plecy i stopy. Wczoraj jeszcze nie miałam siły na 100% trening. Było to głównie rozciąganie, żeby ulżyć moim plecom i nogom ;-) Bardzo pomogło, ale żeby nie było tak mało, dorzuciłam abs i podciąganie. A dla stóp - małe SPA w domowych warunkach Jutro muszę pobiegać, czuję taką wewnętrzną potrzebę, a potem SW. W pracy, póki co, jest super Tylko muszę dietę ogarnąć, bo jem za mało teraz przez pracę. Jutro mam szkolenie na kasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Powodzenia w takim razie ! :P co to dla Ciebie takie szkolenie :D hehe . Ja tam w szkole zawsze jadłem serek wiejski + banan + jabko ;p trochę skromnie ale zbyt długo też nie siedziałem w niej hehe ale szkoła to nie praca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Tobie udało się znale?ć pracę, teraz moja kolei :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A ja już po trzech dniach pracy schudłam 0,5kg jak dalej będzie szło takim tempem to masakra Biorę dużo jedzenia do pracy ale ile można wcisnąć przez te 15 min xD A mam same popołudniówki i po pracy nie chce mi się jeść, bo idę spać. Wychodzi na to, że jem 2-3 posiłki ;/ Chyba sobie carbo kupię i będę waliła driny z bananem jeszcze i czymś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To tylko pół kilo tluszczyku:-D. Daj sobie czas, a organizm sam się dostosuje. Jedz syto przed i jak dasz radę po pracy. Gdy chodziłem do szkoły, to przez kijową dietę miałem 70kg, a jeszcze na początku tego roku gdy pracowałem, to się że mnie beczka zrobiła (75):-D. Pewien mistrz polskich skoków jadal bułkę z bananem i chyba przytyl, gdy zmienili przepisy w skokach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Siwa, tylko tu się nam nie poddawaj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Będzie jak IF :P. Może bierz coś co ma więcej tłuszczu? Energii będzie więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Siwa trzeba tak robić, żeby zrobić, a żeby się nie narobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi